Referenties

Protestantse gemeente Bovensmilde

Voor de Protestantse gemeente in Bovensmilde mochten wij een complete geluid, beeld en camera installatie leveren en installeren.


EG Immanuël Winschoten

Voor een periode van meerdere maanden hebben wij een coaching / trainingstraject verzorgd voor de geluidstechnici van de Evangelische gemeente Immanuël te Winschoten.

 

De uitzendingen van de Evangelische gemeente Immanuël te Winschoten kunt in zien via de volgende link KerkTV:EG De Levensbron

Met behulp van professionele software hebben wij het geluidssysteem van de Evangelische gemeente De Levensbron te Zevenhuizen Gr afgeregeld en geoptimaliseerd.

 

De uitzendingen van EG de Levensbron kunt u zien via de volgende link KerkTV:Baptisten gemeente De Ark

Voor de Baptisten gemeente De Ark in Assen hebben wij een groot aantal diensten en apparatuur mogen leveren. O.a. meerdere draadloze microfoon sets, digitale mengtafel, grootbeeld lcd schermen en podium verlichting.

Ook hebben wij onze cursus mogen geven, om de technici meer kennis van de gebruikte apparatuur bij te brengen

 

De uitzendingen van BG de Ark kunt u zien via de volgende link KerkTV:De Gereformeerde Kerken (hersteld) Assen eo

De DGK-Assen e.o. heeft recent het Kruispunt te Bovensmilde aangekocht om hun diensten in te houden. Voor het uitoefenen van deze diensten hebben zij JS Audio gevraagd om de techniek te leveren en te installeren.Trouwerij Westerkerk Enkhuizen

Voor een inmiddels jong getrouwd echtpaar hebben wij een trouwdienst mogen faciliteren in de Westerkerk te Enkhuizen.

Op deze nostalgische locatie hebben wij het geluid, video opname en streaming verzorgd voor de naaste familie en vrienden van het echtpaar.

Via de live stream hebben ruim 200 gasten mee gekeken met de ceremonie.

Ondanks de akoestische uitdagende locatie was het geluid van het gesproken woord en de muzikale omlijsting van een combo optimaal zowel in de kerk als op de stream!GPM Assen Pniël

Voor de Molukse protestantse kerk Pniël te Assen, hebben wij een kerkTV installatie mogen leveren en installeren. 

De installatie bestaat uit diverse (bestuurbare) camera's. Een camera besturing en een videomixer. Op deze videomixer worden alle camera's en laptop's aangesloten en zo kan de kerk nu een live stream verzorgen, waarbij alle gemeente leden en geïnteresseerden vanaf thuis kunnen meekijken.