Audio trainingen


Mengtafel training

Onze audio-trainingen voor kerken richten zich op populaire audio-mixconsoles, waaronder de Behringer X32, Midas M32 en de Allen & Heath QU en SQ-series. Deze professionele audio-tools zijn bekend om hun hoogwaardige geluid en geavanceerde functies.

 

Als je onlangs een nieuwe mengtafel hebt gekocht, maar het idee hebt dat er meer uit te halen valt, dan zijn onze trainingen de perfecte oplossing. Tijdens onze sessies leren de deelnemers hoe ze de mixconsole optimaal kunnen gebruiken en alle beschikbare functies kunnen benutten om het beste resultaat te behalen. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt als audio-engineer, onze cursussen bieden waardevolle inzichten en praktijkervaring met deze branche-standaardapparatuur.

 

Als kerk zijnde is het belangrijk om professionele audio-apparatuur te gebruiken om een goed geluid te garanderen tijdens diensten en andere evenementen. Onze audio-trainingen zijn de perfecte manier om de vaardigheden te verbeteren om de Behringer X32, Midas M32 en Allen & Heath QU en SQ-series efficiënt te kunnen gebruiken. Meld je vandaag nog aan en neem de eerste stap om een bekwaam gebruiker te worden van je nieuwe mengtafel en om het maximale uit deze professionele audio-tool te halen."

 

Duur: 1 avond / dagdeel

Mengtafel training
Allen & Heath QU24
Mengtafel training
Midas M32 digitale mengtafel
Digitale mengtafel training
Allen & Heath SQ6

Kosten indicatie: € 350,- ex.btw per dagdeel.

Reiskosten io

Maatwerk is mogelijk we bespreken graag uw specifieke situatie


Training Geluidstechniek voor kerken

Onze basis training in audio-engineering richt zich op de belangrijkste aspecten van het creëren van een goede mix. Tijdens deze sessies leren de deelnemers hoe het menselijk gehoor werkt en hoe ze hiermee rekening kunnen houden bij het mixen van audio. We zullen de techniek leren begrijpen om vervolgens met deze kennis te kunnen mixen.

 

We leren de deelnemers ook hoe ze een goede mix kunnen creëren door het belang van luisteren te benadrukken en door technieken te introduceren voor het bepalen van de juiste balans tussen de verschillende audiosignalen.

 

Daarnaast gaan we ook training in live mixen, zodat de deelnemers kunnen leren hoe ze snel en efficiënt een goede mix kunnen creëren tijdens een optreden. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt op het gebied van audio-engineering, onze basis training biedt waardevolle inzichten en praktijkervaring om het maximale uit je mixen te halen.

 

Meld je vandaag nog aan voor onze basis training in audio-engineering en neem de eerste stap om een bekwaam audio-engineer te worden.

 

Duur: 2 avonden / 2 dagdelen

Midas M32, Behringer X32, Allen & Heath SQ6
Live Audio training

Kosten indicatie: € 350,- ex.btw per dagdeel.

Reiskosten io

Maatwerk is mogelijk we bespreken graag uw specifieke situatie

In ear monitor training


Onze training over het gebruik van in-ear monitors richt zich specifiek op gebruikers in de kerk. Tijdens deze sessies leren de deelnemers hoe ze in-ear monitors kunnen gebruiken om het geluid tijdens kerkdiensten te personaliseren en te optimaliseren voor de beste luisterervaring.

 

We leren de deelnemers ook hoe ze de in-ear monitors kunnen inregelen voor een optimale balans tussen het live-geluid en de backing tracks. Of je nu een beginnend muzikant bent of al ervaring hebt op het gebied van live-geluid in de kerk, onze trainingen bieden waardevolle inzichten en praktijkervaring met in-ear monitors.

 

Als je als kerk op zoek bent naar een manier om het geluid tijdens diensten te verbeteren, dan is onze training over het gebruik van in-ear monitors de perfecte keuze. Meld je vandaag nog aan en neem de eerste stap om een bekwaam gebruiker te worden van in-ear monitors en om het maximale uit je kerkdiensten te halen.

 

Duur: 1 Avond / dagdeel

Kosten indicatie: € 220,- ex.btw

Reiskosten io

Maatwerk is mogelijk we bespreken graag uw specifieke situatie

Contact WhatsApp
Whatsapp contact