· 

Doe maar een Golf

 

Wist u dat de Volkswagen Golf een van de meest verkochte auto's is? Er zijn ruim 30 miljoen Golfjes verkocht sinds zijn introductie in 1974. De meest verkochte kleur van alle auto's is grijs, al wisselt dit met de kleuren zwart en wit van jaar tot jaar. 

 

Wat een hit voor dit automerk! Om precies een auto te maken die een groot deel van de mensen precies past. Prijs, vormgeving en functionaliteit. Je zou dus kunnen zeggen, koop een grijze Golf en je zult er waarschijnlijk heel gelukkig mee zijn.

 

Was dit maar bij meer zaken zo duidelijk. Wij weten dat het bij een audio visuele installatie helaas niet zo is. Natuurlijk zijn er zaken waarvan we kunnen stellen dat deze goed zijn en gegarandeerd een goed resultaat geven. Maar helaas in tegenstelling tot een auto, bestaat een AV installatie uit heel veel componenten die allemaal samen moeten werken tot een systeem. Vaak zijn dit verschillende merken die uiteindelijk zo moeten werken als een auto. Je stapt erin, draait de sleutel om en je gaat rijden.

 

Ook is het maar zelden zo dat een installatie eenvoudig te kopiëren is naar een andere ruimte. Is de ruimte ietsje groter moeten er mogelijk een andere set luidsprekers gebruikt worden. Maar misschien is de versterker dan ook niet sterk genoeg meer om deze grotere luidsprekers aan te sturen. Of zijn de HDMI aansluitingen voor een computer net op een ander plek, wat maakt dat er langere kabels en misschien wel extra componenten nodig zijn om het signaal goed over afstand te transporteren. Was het maar zo eenvoudig als een Golf.

 

Maatwerk is onze sleutel! Gelukkig kunnen wij met onze ervaring goed inschatten wat er voor een ruimte nodig is. Maar ook het inventariseren van uw wensen en meedenken met de situatie hoe die nu is en over een paar jaar. Zijn de wensen van nu ook goed genoeg voor over een paar jaar? Is het wijs om nu al rekening te houden met hoe de installatie straks gebruikt gaat worden? Vaak zien wij dat er veel te veel naar het huidige moment wordt gekeken. Er wordt online iets uitgezocht wat vaak op prijs en minimale functionaliteit past. Goede intenties, maar vaak een dure aankoop over tijd.

 

Wij denken graag met u mee, zodat u de installatie net zo graag wilt gebruiken als de Golf. Wilt u een vrijblijvend oriënterend gesprek, bel of mail ons via het contact formulier.

 

 

<a href='https://www.freepik.com/photos/car'>Car photo created by freepik - www.freepik.com</a>